Концертът на Енрике Иглесиас с тройна проверка на билетите

Концертът на Енрике Иглесиас в София наближава. Вече го чакаме нетърпеливи, на 14 декември! Междувременно след излъченото разследване на „Господари на Ефира“,на 26 ноември, относно продажба на фалшиви билети, за концерта на Енрике Иглесиас в София, бяха оповестени следните мерки за пропусквателния режим в залата.

Контролът за достъп и проверка на билетите ще се състои в 3 нива
1 ниво – проверка за наличие на отличителните знаци на харията на билетите
2 ниво – проверка на баркода на всеки билет, чрез единна отчетна система
3 ниво –електронна проверка за място, час на закупуване и начин на плащане на всеки един билет.
За тази цел от 17:00 часа в деня на концерта, на входовете А1, В0, В1 и С1 ще бъдат изградени специални информационни пунктове.

Организаторите съветват, ако сте закупили билети от нерегламентирани за целта места, да направите предварителна проверка на позиционираните за целта пунктове.

Освен контролът за достъп, ще бъде осъществен и такъв за сигурност. Няма да се допускат посетители с големи и/или тежки предмети. Или предмети, потенциално застрашаващи сигурноста по време на събитието.

Вратите за посетители ще бъдат отворени сед  17:30 часа. Предупреждаваме, че предвид всички тези обстоятелства, е възможно закъснение за началото на концерта, за което предварително се извиняваме. Разбира се ще направим всичко възможно, престоят ни в залата да бъде приятен.

За всички, неуспели да си закупят билети за шоуто на Енрике, на 14 декември, напомняме, че ще имат тази възможност да го видят отново на живо на 14 май, отново в зала "Арена Армеец".

Билетите са в рподажба и може да ги закупите на касата на НДК, касата на АРЕНА АРМЕЕЦ и системата на Ивентим: http://bit.ly/EnriqueSOFIA2016

Напомняме ви, че Повременасъбитията в АренаАрмеецСофия, коитосвършватслед 20,00 часа, всичкилицапод 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал.3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да изтеглите от тук:http://bit.ly/1OT92JY

Също така може да получите екземпляри и при посещението на събитие в Арената, но ще трябва да я попълните намясто и това ще забави вашето влизане.
 

Сподели в: