Концертът на годината – поп кралицата Мадона в София

По-малко от седмица остава до най-очакваното музикално събитие на 2009 година – концерта на Мадона в България! В събота, 29 август, над 50 000 български фенове ще сбъднат мечтата на живота си като видят на живо мегаспектакъла на най-великата жена в световната музика!

В събота, 22 август, около стадион Васил Левски ще бъдат отворени три допълнителни билетни каси – на ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и Граф Игнатиев, ъгъла на бул. Евлоги Георгиев и бул. Гурко и до езерото Ариана. Те ще работят до деня на концерта включително. На тези места ще се продават допълнителни количества билети от 100 и 150 лева  – правостоящи места на терена, както и на цена от 110 лева – седящи места.

Подготовката за най-печелившото, пищно и бляскаво шоу, докосвало се някога до нашата страна, вече е в стихията си. От неделя, 23 август, всички екипи ще бъдат на стадиона и активно ще работят по организацията на шоуто. Кралицата на попа ще изнесе зашеметяващия си спектакъл на най-голямата сцена, строена някога у нас. Тя ще бъде дълга 85 метра, дълбока 35 метра и висока близо 40 метра – истинско техническо чудо, невиждано до сега в България!

Мегапродукцията пристига у нас с над осемдесет тира, двадесет минибуса  и десет мотокара, два от които с височина на повдигане над 12 метра. Екипът, който цяла седмица ще работи по подготовката на голямото събитие на стадион Васил Левски, наброява над 1000 души. Наред с българските технически екипи, по продукцията ще работи и професионален унгарски екип от 200 човека. Специално високотехнологично покритие, внесено от чужбина, ще бъде поставено върху тревата на стадиона и цялото пространство около сцената, за да предпази от повреди повърхността, по която ще минават тежките превозни средства.

Специално за престоя на мегазвездата у нас, закритите спортни зали на стадион „Васил Левски” ще бъдат преобразени до неузнаваемост. Всички помещения ще бъдат изпразнени, а на тяхно място със специални преградни конструкции ще бъде обособен комплекс от зали, адаптирани за нуждите на Мадона и нейния екип. Спортните салони ще се превърнат в уютни стаи с драпирани стени, дебели килими и удобна мека мебел. Личният будоар на Мадона, където тя ще бъде настанена в часовете преди концерта, ще бъде разделен на  три помещения – гримьорна, стая за масаж и трето помещение за почивка, каквото до сега нито една звезда не е поискала за престоя си у нас.  То ще предствлява специална по-малка стая построена в пространството на голямото помещение от специални шумоизолирани плоскости на принципа „стая в стаята” с индивидуални стени, под и таван. Тази персонална стая е изискана от мениджмънта на Мадона, за да може да бъде осигурено абсолютно уединение на звездата в последните минути преди качването й на сцената.

В деня на концерта вратите на стадиона ще бъдат отворени около 17:30ч. Специалният гост на Мадона – Пол Оукънфолд ще започне своя сет около 19:30ч, а мегазвездата се очаква да се появи на сцената около 21ч.

Интересът към най-грандиозното музикално събитие в историята на България е огромен. Първоначално пуснатото количество билети за концерта беше напълно разпродадено за броени седмици. Заради изключителния интерес от страна на феновете допълнителни 5000 билета бяха пуснати в продажба в началото на месец май, които също вече са пред изчерпване.

Все още има съвсем ограничен брой билети за концерта, които могат да бъдат закупени в мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлай на www.ticketpro.bg 

Сподели в: