Конспирацията срещу свещения Граал

Издателство Хермес представя първата книга от трилогията "Падналите ангели" на Лин Шоулс и Джо Мур – Конспирацията срещу свещения Граал.

За авторите: Лин Шоулс ръководи творческа група по писателско майсторство във Флорида. Благодарение на съвместните й изследвания с Археологическото дружество в окръг Боуърд й хрумва идеята за Конспирацията срещу свещения Граал и така се ражда нейният седми роман.
   
Джо Мур е директор по маркетинг във Флорида с повече от двадесет и пет годишен опит в телевизионните продукции. Главен инженер по електонна акустика, той е получил две награди „Еми“ за индивидуални постижения в аудиорежисурата. Четири години е посещавал теологични семинари, за да се подготви за написването на тази книга. Конспирацията срещу свещения Граал е неговият втори роман.

Информация за книгата: Младата репортерка Котън Стоун е изпратена да отразява събитията в Ирак, но след обявяването на войната е принудена да бяга. Добрала се до лагер на археологическа експедиция, тя става неволен свидетел на схватка между двама мъже, довела до смъртта им. Преди да издъхне единият й връчва старинна кутия с думите: Ти си единствената.

Върнала се у дома, Котън успява да отвори кутията с помощта на католическия свещеник Джон Тайлър. Вътре те откриват лелеяна реликва – свещенния Граал. Сензационната находка разтърсва целия свят, но тайна организация, замислила да осъществи Второто пришествие, тръгва по следите на репортерката, като премахва всички пречки по пътя си.

Дали Котън ще успее да ги спре? Ще предотврати ли надвисналия Апокалипсис?

Корична цена – 9,95 лв.
Премиера – 12 октомври 2007 г.

Сподели в: