Конкурс “Прочетох българска книга”

Конкурсът приключи!

На 7 септември 2011 година, в присъствието на нотариус Румен Димитров, бе изтеглено името на победителя в играта Прочетох българска книга, организирана от издателство Сиела и авторите на романа Ярост Христина Панджаридис и Димитър Стоянов.

От отговорилите правилно на  въпроса : Кой е героят, свързан със синьото хапче и баварската бира?, бе изтеглено името на  Елена Анастасова Димитрова – Вълканова, която печели наградата от 300 лв.

Отговорът е Фриц.

Честито на печелившия!

Издателство Сиела и авторите на “Ярост” – Христина Панджаридис и Димитър Стоянов обявяват награден конкурс с една печалба от 300 лв.

Отговорете на въпроса : Кой е героят, свързан със синьото хапче и баварската бира? и участвайте в конкурса.
Талон за участие ще намерите в книгата или можете да изтеглите от тук.

Важно! Издателство Сиела поднася своите извинения за неактуалните дати в талона, но ви уверява, че талоните важат и при новите дати на конкурса.

Крайният срок за участие и изпращане на отговора на въпроса е 31 август 2011 година, на адрес: София 1510, бул. Владимир Вазов N 9 , редакция /издателство Сиела/ или elica@ciela.net.                            

Теглене на жребия на правилните отговори от нотариус ще се проведе публично на 07/09/11 в 19 часа – книжарница Хеликон Витоша – София
Сумата за наградата е депозирана при нотариуса Румен Димитров и може да бъде проверена от всеки участник.

Конкурсът се провежда с партньорството на Kafene.bg.

Успех!

Сподели в: