Конкурс за пътепис "На 1 час път от София"

В рамките на септемврийското "Поетично кафене" на тема "Пътуване" Kafene.bg обявява Конкурс за пътепис с поетични нотки на тема "На 1 час път от София".

В четирите посоки на картата София предлага множество любопитни дестинации – повече или по-малко известни: крайни квартали, села и градове, реки, местности, манастири, поляни, върхове, исторически и географски забележителности. Всичко можете да отразите на белия лист. По екопътека, на пикник или в лежерна разходка, или със специално набелязан маршрут, можете да видите много за един ден, а вечерта да се приберете отново у дома, пълни с прекрасно настроение и впечатления.

Регламент:
Участниците нека бъдат от София, защото наградите – 3-те най-добри текста ще получат книги – ще раздадем на 27 септември, събота, от 15 ч. в кафе-галерия "Антракт", където ще се състои "Поетично кафене".

Можете да участвате с 1 пътепис с поетически нотки в размер на текста – 350-400 знака или максимум 1 страница.

Към текста можете да използвате снимка със сигурни авторски права – ваша или на ваш приятел, който изрично си е дал съгласието. Задължително напишете кой е авторът на снимката.

Участието ви в конкурса за пътепис не отменя участието ви със стихотворение на тема "Пътуване". Можете да участвате само в едната или и в двете форми – 1 стихотворение и 1 пътепис, но конкурсът е само за пътепис.

Изпращайте вашите пътеписи на e-mail: konkurs1@kafene.bg. до 15 септември, подписани с двете ви имена.

Наградите са 3 книги за 3-те най-добри пътеписа, които ще определи жури от екипа на Kafene.bg, които ще обявим на 26 септември тук, на страниците на Kafene.bg, а ще връчим лично, по време на "Поетично кафене" – на 27 септември, събота, от 15 ч. в кафе-галерия "Антракт".

Трите наградени текста ще публикуваме в Kafene.bg.

Прочетете още:
"Пътуване " е темата на септемврийското "Поетично кафене"

Сподели в: