Конкурс "Визуални мелодии" – ако можеш, нарисувай музика

От 14 до 19 декември в галерия "Антракт", ул. Пиротска 3 ще се състои изложбата "Визуални мелодии".

В нея ще участват ваши картини, отговарящи на зададената тема. Ще изберем и покажем най- добрите визуални мелодии, които вие ще ни пратите.

От 15 ноември до 10 декември 2013 г. се приемат снимки на готовите произведения без стилови ограничения с трите имена, размер на картината и телефон за контакт на: photo@koncerti.bg

Всеки желаещ има право да участва с до ТРИ свои творби.

Поради пространствени ограничения, могат да участват картини с размери до 80/ 80 см.

Всеки автор, който ще участва в изложбата, определя цена на своето произведение, като при сключена продажба 30 % от сумата са за галерията.

Често при създаването на конкретен продукт се налага артистите от различни сфери на изкуството да се обединят, за да създадат нещо завършено. Целта на изложбата е да събере част от визуалните артисти и музикантската общност. Комуникацията между тези две изкуства би била изключително важна: например ако даден музикант си търси подходящ дизайн на обложката на своя албум или плакат. Или изобщо ако си търси визуален артист, с когото да работят дълготрайно и който да му помага за възприемането на музикалния продукт.

Изкуството е и комуникация, а изложбата е платформа, която създава възможности за общуване и сближаване.

Повече за изложбата и организаторите:

За да се случват смислени неща трябва действие. Активност. Креативност. Смелост. Сдружение.

Ние от “Концерти.бг” ви провокираме да работите с нас. Нали сме банда артистични хора – целим да създаваме и разпространяваме култура и изкуство заедно.

Визуални мелодии‘ е темата на изложбата, която организираме по случай Рождения ден на сайта http://koncerti.bg/ и учредяването на едноименното ни сдружение.

Сподели в: