Комедията "Запознай се с малките" ни разсмива по Коледа

Сблъсъкът на характерите на Джак Бърнс (Робърт де Ниро) и Грег Фокър (Бен Стилър) достига нови висини в „Запознай се с малките” – третата серия от епичната поредица. В нея Лора Дърн, Джесика Алба и Харви Кайтел се присъединяват към звездния екип от предишните две части на лентата. 

Десетгодишен брак с Пам (Тери Поло), близнаци и безброй перипетии са били необходими на Грег за да мине на “ти” със своя твърдоглав тъст Джак. Сега обаче, след като пообеднелият родител е принуден да работи във фармацевтична компания, подозренията му към любимия му зет – медицинска сестра се завръщат с пълна сила. 

Така, когато цялата компания на Грег и Пам, включително и бившето й гадже Кевин (Оуен Уилсън), пристигат за рождения ден на близнаците, Грег е изправен пред трудната задача да докаже на Джак, че той е мъжът в къщата. Но при всичките неразбории, шпиониране и тайни мисии, ще успее ли той да премине финалния тест на тъста си и да стане новият патриарх на фамилията? Или семейният кръг на доверието ще се разпадне, този път за добро?

Премиера: 2010-12-24

    * Оригинално заглавие: Meet the parents: Little Fockers
    * Продължителност: 107 минути
   
актьори: Робърт де Ниро, Бен Стилър, Тери Поло, Джесика Алба, Барбара Стрейзънд, Дъстин Хофман
продуцент: Робърт де Ниро | сценарий: Джон Хамбърг | режисьор: Пол Йеитс

Сподели в: