Комедийна вечер с големите в Студио 5

Какво е програмата на Студио 5 в НДК до края на месец април. Прочети и избери.

28 март – петък      
18.30 КОМЕДИЙНА ВЕЧЕР С ГОЛЕМИТЕ вход: 10 лв.
Големите Анелия Луцинова, Рая Белева, Димитър Енчев и Веселин Стоянов и този път няма да изневерят на себе си и ще ви пуснат в шеметната си програма с гарантиран смях.

И ако вашия списък с готини неща за правене съдържа:
-Да разнообразя деня си
-Да отида на някое готино място
-Да се видя с приятели
-Да пийна нещо и да се позабавлявам
-Да се посмея искрено
-Да видя АНИ, РАЯ, МИТКО и ВЕСО

22.30 КИКИМОРА вход: 10 лв.
Една от най-младите, но безспорно доказали се рок банди в България – Кикимора – ще изненада своите почитатели в петъчната нощ на 28-ми март, от 22.30ч в Studio 5 със сет от емблематични парчета. “Бандата ще свири за купона!”, обещава нейният основател Николо Коцев и ви кани да бъдете сред първите, които ще чуят „Съвсем новата ни песен „Епопея на измамените”.

29 март – събота        
18.30 РУСКА ВЕЧЕР с ГЕОРГИ ПЕТРОВ – ТЕНОР вход: 10 лв. / 15 лв. за двама  
След изключително силния концерт на тенора Георги Петров в началото на месеца – романтика от италия „За любовта и жените”, в края на март (29-ти, събота, от 18.30ч) Studio 5 има удоволствието да го посрещне отново на своята сцена този път на специлана руска вечер. Ще прозвучат едни от най-емблематичните песни като „Ваше Благородие”, „Очи чорньe”, „Дорогой длинною”, „Калинка” и още много други, които ще ви накарат не само да пеете, да вдигате наздравици, но и да се разтанцувате!

Всъщност самият Георги Петров, заедно с Борис Луков и Веселин Вачев сформират българския еквивалент на световното трио – The Unique Voices („Уникалните гласове”). Триото определено заслужава именно това название. Освен великолепните си изпълнения на класически арии и канцонети, в репертоара им влизат както евъргрийни, руски и български песни, така и поп, рок, джаз, латино и още много други…
   
22.30 ТОДОР ГЕОРГИЕВ – TOSHEY LIVE
– концерт-промоция на новия сингъл „Не вярвам“ вход: 10 лв. – Премиера в Студио 5!
Тодор Георгиев-Toshey – момчето с широка усмивка, мъжкарско присъствие и чар, което покори само с глас и китара, както журито на „Гласът на България” 2013, така и цяла България – ще взриви клуб Studio 5 в съботната нощ на 29-ти март. Точно в 22.30ч Toshey, заедно със Светослав Димитров (китара), Даниел Удоджи (бас), Александър Васев (пиано), Ненчо Стефанов (барабани) се качват на сцената, за да представят новия сингъл – „Не вярвам”. „По парчето работихме съвместно със Светлин Къслев, Evangeline и Universal Music Bulgaria, а видеото към него е заснето от Радостин Събев – Шошо.”, уточнява Toshey, когото през есента имахме възможност да гледаме и в едно от най-успешните реалити предавания – „Африка: Звездите сигурно са полудели". „Очаква ви поп рок шоу, в което ще бъдат изпълнени кавъри на групи и изпълнители като Imagine Dragons, Coldplay, Lenny Kravitz и други.”, повдига още малко завесата един от най-талантливите ни млади певци.

30 март – неделя     
18.00 Концерт на ПЕЕЩИ КРИСТАЛНИ КУПИ вход: 10 лв.    
21.00  STAND UP КОМЕДИЯ с група СМЕШНИЦИ вход: 10 лв.
Stand-up комедията вече има своите традиции в Studio 5. Ежемесечните изяви на Комедийните вечери с група "Смешници" започнаха от пролетта на 2013г. и  бързо набраха популярност и почитатели. Смехът е гарантиран всяка последна неделя от месеца, а за март това е 30-ти, от 21.00ч.  

"Смешниците" са познати още като "Българска stand-up комедия", защото са първата група за авторска, българска stand-up комедия в най-добрите традиции на жанра. Обединени от любовта към смешното, всеки от тях дава своя забавен коментар върху актуалните събития и съвременното градско ежедневие. Откровените истории не само ще ви разсмеят, но и ще ви накарат да се припознаете в тях. А форматът на вечерта, в който всеки комик излиза на сцената за по 15 минути, гарантира разнообразие на темите и комедийните стилове, в които всеки да припознае собственото си чувство за хумор.

Момчетата и момичетата от групата правят изцяло ново шоу всеки месец, което подсигурява доброто настроение дори на най-редовните фенове.
Шоуто е вечер на екзалтиращо забавление, която може да споделите с приятели, колеги и дори с половинката. Заради често засяганите "пикантна" теми обаче, не го препоръчваме за непълнолетни.  

31 март – понеделник       
18.00 „Ех живот, живот… Една пролетна вечер с Андрей Дреников“ вход: 10 лв. 
На 31-ви март (понеделник) от 18:00 часа, Андрей Дреников отново ще завладее сърцата на публика с емоционалния си концерт-спектакъл. Ето какво казва и самият композитор:

„За около 40 години почти обиколих България и освен многото театрални постановки за драматичен и куклен театър, за които написах музики аз с много любов към малки и големи мои слушатели и зрители, изнесох стотици концерти, концерти-спектакли и множество, бих казал, безкрайни срещи с деца, младежи и възрастни.
По-голяма част от феновете ми знаят, че аз преди композитор, съм цигулар и моят живот от петгодишен до днес премина предимно на сцена – като солист с цигулката, с бившия ми квартет „Дреников", но най-вече като музикант, артист и шоумен пред всякаква публика. Не крия, че най-много концерти имам пред най-чистата публика – децата, които боготворя, а малко нескромно звучи, но мисля, че и тя мене, съдейки по реакциите на децата след моите шоута по детски градини и училища. Това, че имам слабост към децата не означава, че срещите ми с възрастната публика, която безспорно е по-куртоазна, са на друго ниво, в никакъв случай! Тъй като моите концерти-спектакли пред големите са на база импровизация (донякъде все пак режисирана) като музикант, певец и актьор поне досега не е имало случай, в който след пълното и искрено себеизразяване да не се е получил онзи тъй важен и съкровен контакт между артист и публика, за който всеки артист мечтае.

Казано с две думи: това ще бъде пролетна вечер с много веселие и нотка тъга, малко размисли за живота, авторска музика, т.е. мои песни от различни жанрове, които пряко докосват душите на хората и няколко любими евъргрийни, които, убеден съм, публиката ще запее. Винаги с мен е моят скъп приятел и братовчед, акордионистът от състав „Романтици” – Иван Пендачански. Силно се надявам, че публиката ще си тръгне с пълни с емоции сърца от моята актьорско-музикантска вечер…"
   
20.30 КИНЕМАТОГРАФ LIVE вход: 6 лв .

Сподели в: