Комедийна битка в София

Битка между титаните на комедията ще се състои на 4 април, от 20.00 ч. в "III етаж". Форматът е комедийно съревнование между професионалисти и не дотам професионални присмехулници, които ще представят кратки скечове, съдържащи битови проблеми и случки – до болка познати на всеки от ежедневието ни.

Състезанието ще протече в няколко кръга. В първи рунд участниците ще се представят с най-доброто от себе си, във втори рунд те ще импровизират в скечове по двойки, а в третият – ще импрозвизират според желанията на публиката. В края на шоуто журито ще обяви победител. Атмосферата ще се нажежи допълнително от популярни музиканти.

Водещ на шоуто ще бъде младият, самороден stand-up comedy талант J.R. (Жоро Руснака), дългогодишен състезател в тежка категория хумор, сатира и забава, който ще впечатли гостите с комедийните си монолози.

Какво е една дата в годината, когато комедията наднича зад всеки ъгъл. Колко е важно да бъдеш сериозен е въпросът, който гениалният Оскар Уайлд е задал преди век, а организаторите ни предизвикат да му отговорим днес. Веселото и забавата са най-добрият начин да се отпразнува края на работната седмица и да поставим началото на сезона на доброто настроение и вкус.

Сподели в: