Колекция есен-зима 2007/2008 на VG Fashion

На 15 септември, събота, от 10.00 ч. сутринта предаването за мода и стил “Огледала” ще представи модата на VG Fashion и Just Cavalli за есен-зима 07/08, една от най-богатите колекции на цветове, шарки, орнаменти и аксесоари, прикрепени към дрехите.

Нетипичното за марката е, че има богат избор от шарки които внушително ни напомнят за есента. От колекцията лъха тежък елегантен стил подходящ за млади дами, които искат да изглеждат привлекателни. Много актуално за сезона според стилистите от “VG Fashion” е наситения златен цвят съчетан с черно, бежово и кафяво. Както в облеклото така и в аксесоарите, е неизбежно да останат незабележими масивните златни синджири, които допълват красивите модели. Обувките са много екстравагантни и разнообразни, като започнем от дебели и високи платформи и завършим до тънки и елегантни токчета, инкрустирани с бродерии и висящи синджири. Чантите са много големи напомнящи на пътни чанти, но същевременно придават много класна визия. Материалът е различни видове качествена кожа.

За разлика от Just Cavalli, GF Ferre набляга на среброто като елемент от цялостната им колекция за есен-зима 07/08. Линиите са изчистени със аристократичните цветове в черно, бяло и червено. Обувките и чантите са в изчистени цветове, но за сметка на това са с много дръзки модели и материали, лак, промазка имитираща кожа. Аксесоарите са нежна добавка към ефирното им облекло. При правилно съчетание на цветове и стил от колекцията на марката, дамата ще придобие вид на елегантност, екстравагантност и леко ще подчертае своя сексапил. Като заключение ще добавим, че двете марки имат незабравима, екстравагантна, разнообразна и всяка от тях сама по себе си уникална колекция за сезоните есен-зима 07/08.

Сподели в: