Коледният подарък трябва да те излекува

От 27 ноември по кината у нас тръгва американския коледен филм "Тиха нощ, луда нощ"("Love The Coopers"). Една изтънчена комедия, която може и да разплаче по-чувствителните зрители. Действието във филма се развива точно по Коледа, но разказът бяга от типично захаросаните празнични филми. Приликата с предшествениците му в тематиката е тази, че на този голям празник, искаш-не искаш, си правиш равносметка на живота си дотук.

Филмът се върти около въпросите: Как трябва да се живее? Как да бъдеш себе си? Как да бъдеш по-смел? Кога свършва любовта в брака? Защо двамата души в брака не растат еднакво?

Коледа е, но това не означава, че щастието идва по график. Не е срамно да си нещастен на празника. И все пак в духа на комедиите това е най-щастливото и най-магичното време на годината, затова Коледа лекува разлюбени сърца и нещастни тийнейджъри, а влюбените си идват по месата – един срещу друг. Най-

Още за филма:

Шарлот Купър (Даян Кийтън) има едно простичко желание. Той иска семейството й да запази спомена за перфектната Коледа. Но четири поколения от рода Купър, под един покрив, е всичко друго, но не и перфектно. Уютът и радостта няма да дойдат лесно – ще падне много сняг, ще лети храна и неочаквани гости ще се присъединят. Но първо, Коледни призраци от минало, настояще и бъдеще ще надигнат глава, докато всеки от семейството се опитва да се прибера за празника.

Сценарист: СтивънРоджърс
Режисьор: ДжесиНелсън
В ролите: ОливияУайлд, АлексБорстийн, АнтъниМаки, ДаянКийтън,ЕдХелмс, ДжонГудман, МарисаТомей,АмандаСайфред, АлънАркин
Продължителност в минути: 107мин.
Световенразпространител: Lionsgate
Разпространител: BS Films/Лента
 

Сподели в: