Коледна магия, Новогодишен бал и детски спектакли в Оперетата

В юбилейния си сезон най-веселата трупа ви кани на детски празнични спектакли, „Коледна магия” и Новогодишен бал в Музикалния театър в София. Публиката я очаква незабравими уникални вечери с български и чуждестранни звезди.

„Специално за малките ни почитатели само през декември в Музикалния театър пристигат „Снежанка и седемте джуджета“, „Аладин“, както и „Лешникотрошачката“ на балет „Арабеск“. С концерта „Гръм и мълнии“ – музикални искри от Европа, Русия и Америка, който ще бъде на 10 декември 2013 г., започва Коледно-Новогодишната програма на Музикалния театър” – споделя директорът Марио Николов.

Основните акценти в програмата за декември са „Коледна магия“, в която почитателите на музикалното изкуство ще чуят любимите си коледни песни в атрактивни нови аранжименти. Коледните концерти са на 20 и 21 декември 2013 г. със специалното участие на Весела Нейнски, Мария Мутафчиева – Мери от Mary boys band и диригента Христо Павлов.

Новата година Музикалният театър също ще посрещне заедно със своята публика на „Новогодишен бал в Оперетата“. Специално за гала-концертите на 28 и 31 декември на сцената на Музикалния театър ще гастролират звездите на Румънската опера и оперета сопраното Даниела Владеску и баритона Стефан Попов. На пулта за първи път в театъра ще гостува и големият български диригент Маестро Мартин Пантелеев.
Празнично изпълнение на 14 декември ще има и превърналия се светкавично в абсолютен хит музикален спектакъл „От Виена до Бродуей” – най-доброто от оперетата и мюзикъла със специалното участие на Биляна Солдо от Опера Белград и звездите на Националния музикален театър.

От трупата споделят, че за много от спектаклите от началото на юбилейния сезон билетите бързо се изчерпват и все по-често се налага да поставят надписи – продадено.

За улеснение на почитателите, билети могат да се закупят както от касата на Музикалния театър, така и онлайн на: www.ticketsbg.com

Сподели в: