Коледен Базар на Изкуствата и Творческите Занаяти ще има 2 издания

Коледните празници вече надзъртат зад вратата …Затова ще има не едно, а две издания на Коледен Базар на Изкуствата и Творческите Занаяти, които да задоволят растящата нужда от коледни подаръци 🙂

Сътворете Вашата Коледна Приказка…

Елате на базара, за да се потопите в един свят, където подаръците са създадени с ръце, душа и сърце, точно като в работилницата на Дядо Коледа.

Доведете и малките, защото отново ще има работилнички за тях, както и за вас – вече попораснали деца, които искат да се забавляват и да творят сами приказно красиви неща.

Ще има и томбола с награди – всеки, който си закупи от любим автор на базара продукт или услуга на стойност над 10 лв. участва в томбола с награда – ваучер на стойност 40 лв. , който може да ползва след събитието при някой от авторите, участвали на базара по негов избор и да си накупи още прекрасни подаръци. 🙂 Ще има и допълнителни поощрителни награди.

Студентите, които имат ISIC карта ще могат да ползват отстъпка от 10 % при всеки от авторите, който има ISIC стикер на щанда си.

Благотворителна инициатива – Като всеки уважаващ себе си Коледен Базар и ние имаме благотворителна инициатива, защото повече добри дела никога не са излишни.

Работилничка на мечтите е проект на родители на деца с увреждания, с цел подмагане на процедурите на децата, както и набиране на средства за издръжка на самия център. Проекта започна като арт терапия за родители, но в последствие, с много желание, се включиха и някои от децата,които могат да работят с ръцете си.
Всяко дете е униколно по своята същност и има нужно да бъде обичано такова каквото е !

Датите: 01.12.2013 г.(1-ва част) и 15.12.2013 г(2ра част).
Времето: от 14:00 до 20:00 часа
Мястото: Sofia Live Club, подлеза на НДК

Вход свободен

Сподели в: