Кой спечели албума на Кен Хенсли

Неотдавна бившият член на Uriah Heep и настоящ солов изпълнител Кен Хенсли издаде нов концептуален албум,озаглавен Blood On The Highway.

Kafene.bg и Рива Саунд ви дават уникалната възможност да се сдобиете с оригинално копие на този традиционен, но и модерен  рок-албум, който в 14 прекрасни песни разказва историята на човека и твореца Кен Хенсли.

Представители на Kafene.bg и Рива Саунд ще определят  чрез томбола имената на петима щастливци, които ще спечелят Blood On The Highway. Ако искате да сте един от тях, е нужно до 10 август да изпратите мейл на konkurs@kafene.bg с отговор на следния въпрос:

Кой пореден албум за Кен Хенсли е Blood On The Highway?
За отговорилите досега поясняваме,че търсим студийни албуми, а не сингли, концертни или LP.
Ето защо удължаваме конкурса с още една седмица – до 10 август!

Имената на щастливците ще бъдат обявени тук на Kafene.bg – мястото за изкуство, култура,свободно време.

Kafene.bg и Рива Саунд ви очакват!

Мили приятели, надореварата за дисковете на Кен Хенсли завърши. Мейли с отговор на въпроса кой пореден албум за певеца е Blood on the Highway ни изпратиха над 20 наши читатели, но за съжаление само един от тях е верен – на Лора Цветкова, която вярно е обозначила, че това е  9 студиен дългосвирещ самостоятелен албум на Кен Хенсли.

Лора Цветкова автоматично получава копие от албума. Нека тя да заповяда в офиса ни на ул. Никола Славков 41, ет.3, ABC Design and Communication, ако се намира в София, ако е в провинцията – да ни напише мейл с точния си адрес, на който да й изпратим наградата. Останалите дискове разпределеихме между читателите, посочили най-близък до 9 отговор. Това са:

Павел Колев, Велико Търново (11-ти)
Мара Стефанова, Бургас (10-ти)
Светла Дюлгярова, Троян (14-ти)
Георги Чернев, Русе (14-ти)

Още веднъж, моля, изпратетет ни точен адрес, на който искате да получите наградата си!
Честито на победителите!


Сподели в: