Кои книги промениха живота ти?

От днес, 4 август, започва инициталивата "Книгата, която ме вдъхнови"!

Книгите – този океан от емоции, човешки съдби и философия за живот – са нашите най-верни хартиени (електронни) приятели, с които прекарваме дълго време и в които понякога се влюбваме фатално, за цял живот. Те влизат в графата "златни", пазим ги на лично място в библиотеката, препрочитаме ги, цитираме любими откъси от тях. Те са наши вдъхновители, независимо дали реално са променили мисленето ни, само мъничко са ни пубитнали в определена посока или са играли главна роля за изграждане на характера и световъзприемането ни.

Сподели твоите книги, които са те вдъхновили! Сподели вдъхновението от тях и за начина, по-който те са ти повлияли или променили живота ти. „Книгата, която ме вдъхновява“ е социална инициатива, организирана от JobTiger, HR компания и кариерен сайт.

В продължение на 12 седмици любителите на книгите и четенето ще могат да номинират своите най-вдъхновяващи книги на онлайн платформа, специално изградена за целта.

Всяка седмица ще се излъчва седмичен Топ 3. А на финала, който ще се състои на 1 ноември, Денят на народните будители, ще бъде излъчен Топ 30 на най-вдъхновяващите книги на нашето време.

Можете да разберете повече за „Книгата, която ме вдъхновява“, да номинирате книги и да гласувате на сайта на инициативата: тук.

Групата за конкурса във фейсбук: тук.

Сподели в: