Книга на Франк Джоузеф и Лаура Бодуан излиза на нашия пазар

"Кивотът – тайното оръжие на атлантите" от Франк Джоузеф и Лаура Бодуан, издание на ИК "Кръгозор", от следващата седмица ще бъде на книжния пазар у нас.

Франк Джоузеф открива "ключове" – странни и загадъчни, които дават отговори на хилядолетни въпроси  – какво представлява Кивотът, каква е силата му, къде са вероятните му местонахождения днес:
атлантите –  разпространителите на най-мощния кристал
кристалният череп на маите – част от наследството на атлантите
Голямата пирамида – хранилище на ценния предмет
деформирана от мистично оръжие мумия на фараон
посланията на известен руски изследовател и на прочут френски художник
тайните общества – пазители на силата на Кивота
странни природни феномени и загадъчни светлинни явления
необичайни психически промени в групи от хора и цели общества

"Взети поотделно, тези факти изглеждат абсолютно несъвместими, но обединени, образуват огромна мозайка, която обхваща не само целия свят, но и цялата човешка история. Изграденият от техните взаимоотношения образ е едновременно и прекрасен, и ужасяващ, изпълнен с многобройни метаморфози, гениалност и красота, които се сблъскват с измами, терор, лудост и масови убийства. Това е една изумителна картина и въпреки че аз съм човекът, който ви я представя – тя не е нарисувана от мен. Просто я открих след 26 години непрекъснато търсене…“, споделя авторът Франк Джоузеф.

Премиера – 27 май 2008 г.
Корична цена – 15 лева.

За авторите:
Франк Джоузеф е главен редактор на научно-популярното списание "Древна Америка”, представящо доказателства за връзката на чужди култури с Американския континент през доколумбовата епоха. Автор на редица книги, между които "Енциклопедия на Атлантида", "Гибелта на Атлантида", "Оцелелите от Атлантида: влиянието им върху световната култура", "Синхроничността и вие" и др. Съавтор на "Разбулените тайни на древна Америка".

Лаура Бодуан
е пряк потомък на кралете на Йерусалим от Кръстоносните походи, управлявали Светите земи през ХІІ и ХІІІ век. Бивш телевизионен продуцент в Лос Анджелис, сега се е посветила на проучване на фамилната история и връзката й с библейския кивот.

Сподели в: