"Книга на промените" – среща с автора Александър Мануилов

На 23 септември, от 19:00 до 21:00 ч. в Сохо – среща с "Книга на промените" от Александър Мануилов. Участва актрисата Елена Бърдарска. На специалната вечер ще разберем, че промяната има много очи и много уши, а също и много истории.

"Книга на промените" е книга, която може да се чете отпред назад, отзад напред или от средата – нанякъде. Заглавието не е случайно, защото в книгата героят се променя непрекъснато. Той ще изглежда да е на повече от едно място в едно и също време, обаче е вероятно и обратното – да се озове на едно и също място в различни времена, привидно като различни хора. Същото се отнася и за публиката.
 
Гостът ни Александър е автор, който се отказва от публикуването на хартия в България и разпространява творбите си онлайн. Пише сценарии за филми, който непрекъснато пътува – към себе си и към другите.

Елате да послушаме първият български автор, поканен със свой текст на един от най-значимите европейски театрални фестивали – Theatertreffen, Берлин. Автор, чиято дебютна книга е наградена от гилдията на писателите. И сред толкова много писатели, единственият, който френско-немската телевизия „Арте“ избира да представи, когато прави предаване за културния живот на София.

Повече за автора може да откриете на страницата му: http://manuiloff.com/

Заповядайте в градината под залязващото слънце и плачещата върба с все щурците. Носете си важните въпроси и желания. Може пък и да получите отговор.

Входът е свободен, както винаги.

SoReadable e ежемесечната ни поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.

Сподели в: