Книга вдъхновява младите хора и ги учи на щастие

Изабел Овчарова е едва 18-годишна, а вече разполага с повече от 200 000 последователи в YouTube. „Щастливей“ е дебютната ѝ книга, в която младата авторка споделя личната си история. Разказва за трудностите и радостите, през които е преминала до момента, за златните места и спомените от детството, както и за недотам щастливите мигове. За любовта и разделите, за приятелите и предизвикателствата, за приятелите-предизвикателства. Изабел не спестява истината за преживените от нея неуспехи и разочарования, но застава твърдо зад вярата в липсата на случайности и новото начало.

Изабел има голяма усмивка, голямо сърце и още по-голяма мечта – да даде нещо добро на другите: „Спокойствие, знание, радост, вдъхновение… светлина“. За себе си и за успеха като влогър казва: „Започнах от нулата. Не беше късмет. Беше упорство… Всеки има мечти, които иска да осъществи, но не всеки е готов да плати цената, за да ги постигне. Пожелавам на всеки да изгуби себе си и да се открие наново. Да започне отначало. Да се осмели. Да обича… себе си. Да щастливее!“.

Дебютният книжен проект на Изабел се радва на огромен успех. Книгата реализира близо 6000 предварителни продажби онлайн и е в книжарниците от 20 април. „Щастливей“ оглави класацията за тийн литература на верига книжарници „Хеликон“ само два дни след излизането си, а над 10 000 фена посрещнаха любимата си влогърка в София, Пловдив, Бургас, Варна и Шумен в рамките на турнето за представяне на изданието.

„Щастливей“ излиза с логото „Кубар“ на издателство „Егмонт“. Повече за книгата: https://egmontbulgaria.com/p3513

Сподели в: