Ключови тенденции за есен 07

P&G Beauty представи своята концепция за тенденциите при прическите, грима и модата за сезона Есен/Зима 07-08. Есенни листа, цветно настроение и зимен привкус донесе модното събитие на P&G Beauty в петъчната вечер на 15-ти септември 2007 г в хотел Арена ди Сердика (ул. “Будапеща” 2-4). Световноизвестната водеща компания за красота покани едни от най-добрите експерти в сферата на красотата и модата, за да представи най-актуалните линии при тенденциите за Есен/ Зима 2007 – 2008.

По време на специален моден пърформънс Ивайло Душкин и Митко Дамов показаха всички новости при прическите, подчинени на отделните тенденции за сезона. Гримьорите Слав и Лора Николаева представиха най-важните трикове при грима, които всяка една дама, следваща модните течения, трябва умело да владее.

Модният пърформънс завърши с ревю на тенденциите, предложени от P&G Beauty за сезона Есен/ Зима 2007 – 2008. Модели на агенция Ексграунд и Ивет Фешън представиха подбрани облекла от последните колекции на Sinequanone, Calvin Klein Jeans и Паола Апси. Специални ефекти пресъздадоха двата сезона по необичаен начин, истински есенни листа и пухкав сняг се изсипаха като в приказка на автентичната сцена. Сред гостите на събитието бяха певецът Орлин Павлов, Ива Екимова, Мисис Universe 2007 Елеонора Манчева, дизайнерката Невена Николова, Вера Тинкова /шеф на модна агенция Xground/, Любомир Стойков и други.

Като водеща световна компания за красота, P&G Beauty разбира и налага последните модни линии за тези, които искат да ги следват, също така предлага и продуктите, които ще помогнат за постигането на идеалната външност според тенденциите.

Есен/Зима ’07-08 вижда жената като повлияна от социалните, политически и икономически проблемни теми по света. Непосредственият достъп чрез интернет до новини означава, че е знаещ, глобално осведомен член на съвременното общество, като в същото време се нуждае от протекция спрямо напрежението и динамиката на съвременния живот. В днешно време жените стават все по-амбициозни в своята потребност да бъдат модерни и в линия с модните дрехи, те си поставят високи цели и ги следват до край. P&G Beauty отговаря на нуждите на жената като прави нейните красиви мечти реални!

Още по темата

Сподели в: