Клуб Escape открива новият сезон с Funk D’Void

Безапелационното представяне на Audiofly  в последната нощ на отминалата година, не оставя на Escape друг избор, освен да продьлжи да доставя на бьлгарският кльбьр топ продуценти и DJ-и и през 2008-а

Този петьк – 18-ти януари, първото електронно пьтешествие, на което ви кани елитният столичен клуб, е с “междугалактическият фънк посланик” на Soma records – Ларс Сандберг познат като Funk D’Void.

Феноменалният според Danny Howells и Nick Warren продуцент от Глазгоу, е всеизвестен с многостранният си подбор на качествена музика. Умението му да сьздава „мост” между най-deep от хауса и най-фьнки от техното, заслужено е направило името на Сандберг нарицателно за един от най-ухажваните артисти на Soma. Запазената му марка са убийствени сингли и звездни ремикси за New Order, Kraftwerk, Underworld, Laurent Garnie и Kevin Sanderson и три култови албума “Technoir” 1997, “Dos” 2001 “Volume Freak” 2003. Последните му колабораций звучат по остро и стегнато и са с артисти като Aleksander Kowalski, Phil Kieran и Ken Ishii.

По-наблюдателните музикални запалянковци вероятно са засекли инициалите на L. Sandberg  и под издания на новоизгряващият Франсоа Дюбоа. „Франсоа е френският  Funk D’Void” – обяснява Ларс. „Francois Dubois е по- релаксиран и по deep в нещата…и винаги диджейства с бутилка вино до себе си и наистина скьпа табакера” – разкрива другото си амплоа харизматичният шотландец, избрал за свой дом сльнчевата Барселона.

С безчетната си дискография, безкраен глад за музика, мощни емоционални сетове и уникално взаимодействие с интернационални клубни тьлпи,  изисканият Ларс е останал постоянен играч в днешната клубна сцена (Шотландски DMC  финалист 2 поредни години – ’86 и ‘87).

Кое от всичките си лица ще покаже Monsieur D’Void при изявата си в Бьлгария може да разберете само ако този петьк се доверите на клуб Escape.

Сподели в: