Клуб "Ялта" празнува рожден ден със Sharam

Първият клуб за електронна музика в България става на 18 години. Група Остава, както и половинката от Deep Dish- Sharam, ще отбележат празника на култовия клуб със свои участия.

На 19-ти февруари, по време на Live Session, в рамките на които Ялта дава поле за изява на българската музика, ще може да чуете една от най-добрите български групи – Остава.

Навръх рождения ден на музикалния клуб на 20 февруари (петък), специално за празника ще дойде Sharam. Със стилен електро-хаус сет, половинката от тандема Deep Dish ще гарантира празничното настроение на феновете на клубния живот в София.

Sharam Tayebi, заедно с Ali Shirazinia са създателите на Deep Dish – най-успешното дуо в историята на танцувалната музика от последните 15 години. Deep Dish печели популярност още с дебютния си албум Junk Science и оттогава двамата диджеи,които са  носители на „Грами", обикалят света по покана на най-добрите световни клубове и създават ремикси на известни изпълнители като  Madonna, Depeche Mode и The Rolling Stones.

Сподели в: