Клуб Ескейп посреща 2009 с топ ди джеят и продуцент – суперзвездата Eric Entrena

Eric Entrena и култов трайбъл прогресив саунд от Барселона със здравословна щипка new тек е специалната изненада на столичният клуб Ескейп  за новогодишната вечер. На 31 декември елитната парти дестинация в сърцето на София ще пулсира с ритъма на горещо иберийско лято донесено от един от най-важните в момента испански продуценти и ди джеи. Легендарно е  твърде сдържано. Отлично – не пасва. Класика минава границата, а химн е травиално.

Различно и налагащо нови музикални  измерения – това е вече право в десятката…всъщност се опитваме да намерим думи за последният хит на Eric Entrena – тек хаус мантрата Addicted, помела световните дансинги през лятото на 2008 спечелвайки съпорта на култови ди джей като Roger Sanchez и DJ Chus.
Само преди броени дни(17 декември) сцената беше разтърсена от поредният му хиторазбивач – Drugs & Stuff. Eric в колаборация с едни от най-горещите имена на 2008 – D-Unity от Торонто този път e забъркал истинска техно прелест (за лейбъла Dirty Players), жънеща вече подкрепата на топ играчи като Dubfire, Mark Knight, Funkagenda, Format B, Tocadisco, John Acquaviva, D-Formation, Behrouz, Paul Thomas, Christian Smith, Dj Vibe, Sultan, Simon & Shaker и Joseph Capriati. С отдавна извоювани сигурни позиции сред топ ди джеите-продуценти на Иберийският полуостров, номинираният вече няколко поредни години от испанските Deejay Awards за «Най-добър хаус диско жокей» не може да се нарече странник в световната хаус индустрията. Музиката му е навсякъде от топ компилаци като Ministry of Sound и Space Ibiza, в малките клубове или на платформите на мега ивенти като  Love Parade в Бeрлин и B-PARADE в Барселона, през комерсиалните реклами до игрите на Sony Playstation2( Decks & Fxs Game). Париж, Москва, Джакарта, Маями, Мексико, Шарм-Ел-Шейх, Берлин, Бали или Ибиса – красиви имена на вълшебни дестинации, чиито дансинги са вибрирали от разтърсващите хаус сетове на Entrena. Надарен с шесто чуство за връзка с публикатa, което никога не го подвежда красноречиво доказателство, за което е еуфорията и препълнения дансинг на неговите партита испанецът е добре познат и обичан и от българската парти генерация.
Cъс сигурност  и Eric Entrena е запазил местенце в сърцето си за хубавата ни България, за да предпочете именно родната публика навръх Нова Година. Елегантна обстановка, красиви хора, качествена музика и топ електронен саунд от Eric Entrena, това е предложението на клуб Ескейп за Новогодишната нощ. Цена 40 лв.

Сподели в: