Клуб "Галактики" празнува под Моста на влюбените

КлубГалактики“ – издателство "Колибри" – празнува! На 30 октомври, от 19 ч. в бар Trip Ten (бившето RadioCafe), София, бул. България 1, под Моста на влюбените, зад НДК ще се състои среща на клуб "Галактики". Ще бъде открит новия фентъзи и фантастичен сезон, огласяване на резултатите от първия кръг на конкурса за кратък разказ и награждаване на отличените текстове!

Поредната сбирка на клуб „Галактики“ се превръща в повод да наградим победителите в първото литературно-галактическото състезание, да се почерпим в уютна атмосфера и да обменим информация за всичко, което заслужава читателския ни ентусиазъм.

В рамките на предстоящото събитие Светлозар Желев, в качеството си на координатор, ще обяви победителите и заедно с останалите членове на журито – Андрей Велков, Емануил Томов и Христо Блажев, ще сподели впечатления от текстовете на участниците. Ще представим най-интересните книги, издадени през периода от последната ни среща до 30 октомври, ще поговорим и за всичко, което ни очаква до края на 2013-а!

Организаторите от издателство "Колибри" приканват: "Поканете приятели,  пригответе си въпроси, споделете мнения и се заредете с добро настроение, за да превърнем срещата в незабравимо преживяване!"

В рамките на събитието всички книги от жанровете фентъзи и фантастика ще се продават с отстъпка от 50%.

Сподели в: