Клубен дебют на Невена

На 11 април (петък)  2008 г. Невена направи своето първо клубно участие пред над 150 души публика. Младата звезда на българската поп музика напълни столичния Social Jazz Club . Да чуят  на живо бяха дошли певицата Мария Илиева, барабанистът на Ку-Ку Бенд Венелин Венков, режисьорът Александър Моллов и поетът Тома Марков.

Невена се качи на сцената на  в 23.00 часа за лайв, който продължи около час и половина, разделен на два сета. Помагаха й топ музикантите Боби Вълчев (пиано), Орлин Маринов (бас) и Стефан Цеков (ударни). Освен култови парчета като “Don’t Speak” на No Doubt, „I’m So Excited” на Pointer Sisters и “Black Velvet” на Алана Майлс, носителката на наградата за Дебют на годината (БГ Радио) изпълни и песни от своя солов албум „Без страх”, също отличен от БГ Радио с наградата за Албум на годината.

Специален гост на вечерта беше Теодор Койчинов, който се включи за няколко дуета с Невена, в това число и общия им нов сингъл „Всеки път обиквам те”. От сцената на клуба Невена издаде, че видеото към общата песен отново ще бъде поверено на топ режисьора Александър Моллов, отговорен за убийствения клип към „За тебе песен нямам”.

В паузата между сетовете и по молба на феновете, Невена вдигна настроението с кратък кавър на вселенския хит „Кен Лий”. А в края и лично по молба на собственика на Social Jazz Club, Невена изпълни акапелно „Даньова мама” и заслужи нестихващи аплодисменти.

На снимките: Невена и Тео минути преди да се качат на сцената.
Фото кредит: София Вълкова

Сподели в: