Класическото италианско кафе вече се пие студено

Класическият вкус на италианското кафе вече се предлага и в студен, готов за пиене вариант. От 23 март 2009 г. новият продукт се предлага и на българския пазар. Марката предлага висококачествени готови за консумация (RTD – ready-to-drink) кафе продукти, които дават възможност на потребителите да се насладят на класическия вкус на италианското кафе, дори когато са в движение.

Българските потребители ще могат да се насладят на следните продукти:

  • illy issimo Caffè в slim CAN 150 мл с наситен и ободряващ вкус. Първото готово за консумация кафе, предлагащо преживяване, близко до това да консумираш истинско италианско еспресо.
  • illy issimo Cappuccino в slim CAN 200 мл. с наситен аромат и вкус на illy еспресо, съчетано с мляко и екзотично тъмно какао.

За производството на продуктите е използван уникален и висококачествен микс от 9 различни типа кафе Арабика (най-висококачественият сорт кафе). Продуктите не съдържат консерванти, изкуствени оцветители и аромати и българските потребители могат да се насладят на същия вкус като на кафето, предлагано в най-добрите италиански кафенета.

* * *

Прочетете още:
За Капучино

Сподели в: