Класическата музика на фамилията Щраус с 5 коледни концерта

Коледното настроение вече завладя петте най-големи български града с предстоящото турне на световния симфоничен оркестър STRAUSS ORCHESTRA VIENNA. Невиждан досега интерес сред публиката! Концертите са част от голямото празнично турне на музикантите, като те ще гостуват в Пловдив на 10 декември, Бургас – 11 декември, Варна – 12 декември, Велико Търново – 13 декември и София – 14 декември.

Класическата музика на фамилията Щраус е заредена с толкова много позитивни ноти, с гениални идеи и със съкровени емоции. Идеалната атмосфера за посрещане на най-светлия празник за всички – Коледа. Билетите във всички градове се изкупуват невиждано бързо! Обичаният  месец декември: подаръци, хубава музика, богата трапеза, споделени с любимите хора.
Виена идва в България, за да донесе най-прекрасната Коледа на всички!

Концертите са:
Пловдив, 10 декември, в Държавна опера, от 20ч
Бургас, 11 декември, в Държавна опера от 20ч
Варна, 12 декември, във Фестивален комплекс от 20ч
Велико Търново, 13 декември, в ДКС „Васил Левски“ от 19ч
София, 14 декември, в зала 1 на НДК от 20ч

Цените на билетите в някои от градовете все още са в промоция с 10 лева по-ниски цени от редовните, които са от 30 до 60 лева и ВИП – от 80 до 100 лева.

Билети за концерта се продават на касата на НДК, на касата на Държавна опера Пловдив и Бургас, Туристически Информационен Център Велико Търново, Фестивален комплекс Варна, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg.

Сподели в: