Класики на Iron Maiden ще зазвучат в акустичен вариант

Тази събота, 6.04., в София ще се проведе акустичният концерт на бившия вокал на IRON MAIDEN – Blaze Bayley. Събитието е единствено за Балканския полуостров и ще се състои в столичния Rock Bar Fans от 20:00 ч. Младият китарист Thomas Zwijsen ще акомпанира на акустична китара.

Музикантите са решили да прекарат няколко дни в София, като в деня на концерта са си пожелали да хапнат китайско, а през останалите дни държат да опитат от специалитетите на българската кухня и да се разходят в столицата. Те са настроени много приятелски към българските фенове и са обещали да се срещнат с почитателите си веднага след края на концерта и да раздават автографи.

Концертът ще бъде посветен на починалия бивш барабанист на IRON MAIDEN – Clive Burr. Лайфът е петата част на N.W.O.B.H.M. Night – вечер, посветена на Новата вълна на британския хеви метъл. Thomas Zwijsen ще изпълни в началото пет класики на IRON MAIDEN – “Run to The Hills”, “The Trooper”,”Aces High” “Wasted Years” и “The Evil That Men Do”. След което ще последват около два часа с най-доброто от творчеството на Blaze Bayley и песни от годините му в IRON MAIDEN.

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/blaze-bayley-sofia-rock-bar-fans-294364/event.html#

Видеоклипове:

Thomas Zwijsen – Run To The Hills – http://www.youtube.com/watch?v=cnNlB0xq44s

Blaze Bayley & Thomas Zwijsen – The Clansman – http://www.youtube.com/watch?v=HlLImF_5gxg

Сподели в: