Кино прожекции в УАСГ

Блок Кино гостува на УАСГ с две прожекции по случай 75 години от създаването на университета. През април и май Блок Кино се включва в програмата за 75-тата годишнина от създаването на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Ще празнуваме с хубави български филми на нетрадиционна локация – не в киносалона, а в пространствата на университета.

Вече две поредни години Блок Кино доказа, че силна селекция от нови български филми и екран в градинката пред блока са абсолютно основание за една пълна кино зала под открито небе и прекрасна вечер с приятели. От миналата година проектът включва и прожекциите на съвременно анимационно кино пред деца, както и прожекции на документални филми. Тази година Блок Кино гостува на УАСГ. Организаторите ще  покажат едно по-отворено лице на университета, в което пространството, което е един от най-ценните активи на университета, се свързва с обществото и се превръща в арена за обмен на идеи, срещи и кино вечери.
Блок Кино още веднъж ще ни покаже, че нетрадиционната локация прави всяка кино прожекция по-вълнуваща.

Затова през април и май Блок кино и УАСГ Ви канят на две кино вечери.

Първата ще бъде на 11 април когато ще гледаме пълнометражния филм "Ловен Парк" и късометражния "34" на режисьора Любомир Младенов, началният час е 20 часа.

На 11 май пък ще можете да видите "Урок" и късометражния филм "Скок" на режисьорите Кристина Грозева и Петър Вълчанов.

Повече информация за филмите можете да намерите на на фейсбук страницата на събитието.

Прожекциите, по традиция, са с вход свободен! Очаквайте Блок Кино през лятото с прожекции на открито в столичните квартали.

Сподели в: