Киномания в сряда вечер

На 14.12.2010г. от 19.00 часа в кино " Люмиер" " Кецове" – още един силен български филм – това е режисьорският дебют на Иван Владимиров и Валери Йорданов, с участието на: Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов и Ина Николова. Лентата вече има и награди – 2 от Московския кинофестивал, включена беше и в състезателната програма на фестивала в Карлови вари. И този филм има за
основа истинска история – на шестима млади хора, които бягат от големия град и неговата действителност. Дали ще успеят да живеят по собствени правила предстои да видим, ако гледаме "Кецове" по начина, препоръчан от една от най-големите му почитателки Джералдин Чаплин – със сърце!

На 28 декември , 19.00 часа в кино " Люмиер" е прожекцията на "Лора от сутрин до вечер", дело на режисьора – Димитър Коцев (Шошо). В него участват Милена Николова – Миленита, Христо Петков, Димо Алексиев и Ива Гочева. Филмът е едно необичайно приключение в големия град, което ни разказва за странните преживявания на Лора – бизнес дама на тридесет и няколко, необвързана, падаща си по купони и имаща тайфа верни приятели.

Цените на билетите са 7лв и 5лв / ученици, студенти и песионери/

Сподели в: