Кинаджии застават срещу рок музиканти в турнир по табла

Два звездни отбора ще застанат един срещу друг в турнир по табла, който ще се проведе в Дома на киното. Филмовият отбор на "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" ще се изправи в арт битката срещу музикантския отбор  на "Светът на българския рок".

След като турнирите по табла, свързани с филма „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, придобиха световна известност с публикация в сп. „Варайъти”, броени дни след историческия табла-турнир с участието на Вим Вендерс, ще се проведе ново табла предизвикателство. Отборът на „Светът е голям” в състав Стефан Китанов – директор на София Филм Фест, режисьорът Стефан Командарев, Стефан Вълдобрев, Анастас Янакиев и Светлозар Желев (издател на едноименния роман на Илия Троянов) ще се изправи срещу отбора на „Светът на българския рок”, в чиито редици ще видим Иван Лечев и Ивайло Крайчовски (ФСБ), Васко Кръпката, Васко Гюров (Ревю) и Ангел Ангелов („Джендема”).

Турнирът е насрочен за 26 март (четвъртък) от 18.30 часа и веднага след него ще има прожекция на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде".

Сподели в: