Кимбърли Уилсън и книгата "Изкуството да си жена"

Заредете живота си със спокойствие, блясък и щипка ексцентричност
Станете транквилиста

„Транквилиста е жена, която приема и реализира всичките си страни – стреми се към мир и душевен покой, има свой собствен стил и сама взема решенията си. Тя обича модата и филантропията. Купоните и молитвите. Забавленията и просветлението. Златната среда и пластовете стара дантела. Тя е вие и тя съм аз. О, да – тя също така блести. В буквалния смисъл на думата.”
Кимбърли Уилсън

– Баланс, душевен покой и доброта
– Социална активност и стилен живот
– Блясък и вдъхновение всеки ден

Това е изкуството да си жена!

Кимбърли Уилсън ни показва как да овладеем това изкуство до съвършенство. Пред читателите се простира път, който авторката е извървяла лично и сега ни повежда с вдъхновение по него.
Уилсън ще помогне на всяка жена да се усъвършенства в осем стъпки – да осъзнае и да открие своя уникален потенциал, да намери силата, с която да промени себе си и света, в който живее.

Където и да ви отведе този път, смейте се от сърце, пръскайте искрите на щастие около себе си. Живейте пълноценно. Оставете диря след себе си.

За авторката

Кимбърли Уилсън е учител, писател, олицетворение на доброправенето, предприемач и дизайнер на екомода. Основател е на фондация Tranquil Space, в която преподава йога, и се стреми да помогне на жените да открият творческата си енергия.
Живее във Вашингтон заедно с две котки, с подкрепящ я във всичко мъж и малък досаден мопс. Работи отдадено за разпространението на науката за изпълнение с просветление и забавление живот – транквилологията.
Когато не обикаля книжарниците, Кимбърли пие чай, измисля нов дизайн за своите продукти и води курсове за бъдещи транквилисти. Основател е на фондация Tranquil Space, в която преподава йога и се стреми да помогне на жените да открият творческата си енергия.
Кимбърли живее във Вашингтон в уютния си апартамент, боядисан в розово, заедно с две котки, кръстени на френски импресионисти, с подкрепящ я във всичко мъж и малък досаден мопс. Работи отдадено за разпространението на науката за изпълнение с просветление и забавление живот, транквилологията. Повече информация може да намерите на сайта й, kimberlywilson.com, и в блога й, Tranquility du Jour.

Отзиви:

„Да живеят транквилистите! Холистичният и просветлен подход на Кимбърли Уилсън предлага модел за един пълноценен живот. Нейният съзнателен подход и творческите й идеи са представени по нов начин – все едно най-добрата ви приятелка ви дава практични съвети с пикантен плам!”
Мери Карломаньо, автор на „Тайните на простотата” и притежател на орден

„Изкуството да си жена” е основен наръчник за жизнерадостен, страстен и одухотворен живот. Кимбърли Уилсън има талант за сътворяване на собствена, вдъхновяваща магия и за окуражаване на другите богини да сторят същото. „Изкуството да си жена” показва нов начин към просветлението и забавлението – от килимчето за медитация до масата за брифинги.”
Леони Алън, създател на сайт

„Неустоимата, шикозна, спокойна и невероятно успешна Кимбърли Уилсън е върховната транквилиста – чудесна жена, при която талантът за едновременното изпълнение на множество задачи е изведен до нови висоти и измерения. Подобно на една от онези разкошни индийски богини, сигурно и тя има осем ръце, защото върши всичко с невероятна лекота, елегантност, състрадание, мъдрост, разум и зашеметяващ стил – и никога не забравя ключовия гланц за устни! В прекрасната си нова книга тя щедро споделя с нас всичките си тайни за успех по един изключително практичен, утвърждаващ възможностите ни начин. Обожавам Кимбърли! Тя е истински освободена жена, която никога не прави компромиси нито със своята женственост, нито със загрижеността си към всички живи същества. Поставям я в категорията на „великите вдъхновителки”, редом с Одри Хепбърн и Коко Шанел.”
Шарън Ганън, съавтор на „Живамукти йога”

„Изкуството да си жена” е задължителният наръчник за всяка жена, която се стреми към стил, успех и духовност в своя живот. Кимбърли Уилсън е създала живот, пълен с всички тези неща, и сега разтваря личните си дневници, за да сподели с нас всички свои хитри, бляскави и супервдъхновяващи тайни като приятелка на приятелка.”
Кристин Арило, автор на „Изберете АЗ преди НИЕ”

ИК "Кръгозор"

Корична цена: 12 лева

Сподели в: