Кикимора пуснаха "Глупакът" – нов радиосингъл и видеоклип

Кикимора пуснаха "Групакът" – нов радиосингъл и видеоклип. Музиката и аранжиментът на „Глупакът”  са на сттрунния ни ас – Николо Коцев, текст – Николо Коцев и Александър Атанасов. Режисьор на лентата – Николо Коцев.

Създадена през 2011г. прогресивната  хардрок банда "КИКИМОРА", създава песните си на български език. До момента бандата има записани 10 песни. Репертоарът на концертния материал на групата е съставен от авторска музика, която групата постоянно създава. Някои от песните все още не са публикувани и премиерното им представяне става на самите концертни изяви.
Николо Коцев смята да остане верен на прогресивния, модерен и тежък рок, но с ярко изявен хармоничен елемент. Коцев смята, че чрез музиката и текстовете лесно може да отрази заобикалящата ни действителност. Именно това и става причина да покани популярния български актьор, поет, писател и режисьор Андрей Слабаков за съвместна работа. Резултат от това до момента са песните „Мръсница” и "Бай Ганьо".
Подчертано амплоа на Николо Коцев и "КИКИМОРА" са мащабни съвместни проекти със симфонични оркестри и хорове, в които групата изключително успешно изгражда трудната симбиоза между изразителните средства на двата "противоположни" жанра.
Групата е участвала и в заключителните концерти на Моцартовите Празници в Правец през 2013 и 2014г., съвместно с оркестъра на Русенска опера.
Песните на групата се разпространяват свободно в медийното пространство и могат да се чуят и видят на следния линк:
http://www.youtube.com/user/KIKIMORA2011?feature=mhee

Групата е в състав:
Николо Коцев  – китара, цигулка, вокал
Александър Атанасов – соло вокал, китара, хармоника
Ивелин Атанасов  – клавишни
Николай Цветков – баскитара
Николай Тодоров – ударни, вокал

Глупакът
Група: КИКИМОРА
Времетраене:4мин 02сек
Музика:Николо Коцев
Текст:Николо Коцев, Александър Атанасов
Аранжимент:  Николо Коцев
Продуцент Николо Коцев

Сподели в: