Квартет Destiny улавя коледната магия в новото си видео Christmas Medley

Парчето е със специалното участието на вокална група „Бон-Бон“
 
Какво е коледният  дух за всеки от нас? Какви са емоциите, съпътстващи най-съкровените мигове със семейството край елхата? Какво е вълнението от отброяването на часовете до заветния час, в който настъпва Коледа и е време да отворим подаръците?

На тези въпроси квартет Destiny заедно с вокалнa група Бон-Бон отговаря в най-новото им съвместно коледно видео Christmas Medley. Празнична атмосфера и най-чиста радост бликат от проекта, в който струнната формация начело с цигуларката Гергана Алексиева  и най-популярната детска група у нас си подават ръка. Заедно  те отправят  поздрав и благопожелание към всички малки и големи, които вярват в чудесата по Коледа и ценят традиционни ценности като духовност, традиция, семейна топлина.
Песните, записани във версии на български и английски език, събират в едно  най-обичаните коледни мелодии на всички времена: Silent Night/Тиха нощ, Jingle Bells/Звъни звънче и White Christmas/Бяла Коледа. Аранжиментът на парчетата е на композиторa Маурицио Абени –  дългогодишен ментор  и приятел на квартет Destiny. Българският лейбъл “Sofia Record Factory”, продуцент на проекта, привлича за звукозаписа  отново италианския звукорежисьор Марко Стречони. В записа редом с момичетата от Destiny звучат  музикантите от  Симфоничния оркестър на БНР.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, работил с най-големите звезди в България – Графа, Любо, Михаела Филева, Акага и много други.

Видеото ще бъде представено на бляскаво коледно събитие, на което квартет Destiny ще поканят всички свои партньори и приятели, за да отбележат заедно финала на една успешна година и да се подготвят за коледните празници  с тематичната композиция. Гери и сие обещават, че ще изсвирят и най-любимите парчета от репертоара си като Libertango, Destiny, Asturias и др.

Квартет Destini е във Facebook – https://www.facebook.com/Destiny.quartet/?fref=ts

Сподели в: