„квАРТал фестивал“ 2017 се завръща през септември

Под надслов „КвАРТалът на контрастите“, от 15 до 17 септември 2017, ще се проведе второто издание на „квАРТал Фестивал“ – атрактивният градски фест, който ще се разпростре върху познатия периметър между бул. Дондуков, бул. В. Левски, бул. Сливница и бул. Мария Луиза и ще докаже на всички жители и гости на столицата, че и София може да има свое собствено място за култура, забавление и активен начин на живот.

Тази година локациите, които ще вземат участие, са още повече, съобщават организаторите от „квАРТал колектив“, а програмата, за която ще разберете подробности съвсем скоро – ще бъде още по-разнообразна и атрактивна.

И през 2017 година главната цел остава същата, а именно – представяне на огромния потенциал и богатото културно наследство на Стария еврейски квартал – един от най-колоритните и интересни райони на София до средата на миналия век, който днес се събужда за нов живот и отваря вратите си за всички гости и жители на София, именно в деня на официалния й празник – 17 септември.

Организатори на „квАРТал фестивал” са творчески колектив „квАРТал“, опериращи на територията и/ли с лично отношение към региона и на всичко случващо се в него.

Сподели в: