Кафето и градът – заповядайте на откриването на изложбата!

На 1 юли, вторник, по повод първия рожден ден на Kafene.bg заповядайте на откриването на изложбата "Кафето и градът" с фотоси от едноименния конкурс, който завърши наскоро.
То ще се състои в арт кафе "Импресия" на ул. Владайска 27 ( на гърба на Министерство на земеделието) от 18 ч.. Там ще бъдат наградени и авторите на най-добрите снимки. Ето ги и тях:

Бети Сиракова
Любомира Чавдарова
Вячеслав Попов
Сиана Беличковска
Виолета Балева
Владо Койчев
Боряна Василева
Зорница Миланова
Гашиков
Станиела Долапчиева

Мили любители на кафето, мили привърженици на градската култура!
Малко преди Великден се обръщаме към вас с ново поредложение за фотоконкурс 🙂

Пролетта традиционно  ни носи много емоции, нови модни тенденции, зеленина и слънце. Идеалното време да се поразходим из града,  да поразгледаме магазините, да седнем в някое кафе/бар да побъбрим с приятели.

В ориенталските култури всички тези всекидневни ритуали са тясно свързани с пиенето на кафе. Буквално на улицата в Турция например можете да видите да се продава  и да се консумира ароматно кафе.

И тъй като България е някъде по средата между Ориента и западната култура (както географски, така и исторически погледнато). Дали ще търсим ефекта от неговото събуждащо действие у дома, в офиса или пък ще го представим като неотменен приятел на бизнес срещи, романтични матинета или просто важен фактор за създаване и поддържане на социални контакти  – оставяме на вашето въображение.

Изискването   е основни елементи от композицията на снимката да са кафето и  градски елемент(и).  Изпращайте ни своите фотоси (по възможност с висока резолюция) на адрес konkurs@kafene.bg до 1 юни 2008 г. Голямата награда за победителя ще бъде луксозна рамка за снимка, а за първите 10 подгласници са предвидени книги от водещи издателства и чаши с оригиналното лого на Kafene.bg.Награждаването ще се състои на рождения ден на Kafene.bg na 1 юли, а къде ще бъде то – все още запазваме в тайна!

Имената на участниците:
Жана П
Вячеслав Попов
Надин Лазарова
Ралица Цветкоеа, Варна
Марияна Стоянова
Виолета Балева
Диана Славова
Ани Ангелова
Станиела Долапчиева
Сиана Беличовска
Донка Чолакова
Владо Койчев
Зорница Миланова
Мариела Борисова
Боряна Василева
Велислава Райдовска
Бет Сиракова
Георги Сираков
Силвия Христова
Гашиков
Любомира Чавдарова
Ива Братанова

Желаем ви успех!

Сподели в: