Карл Досън: Промени убежденията си, промени живота си

Новата книга на Карл Досън ''Промени убежденията си, промени живота си'' (издателство "Аратрон") излезе на български език. ТЕС Мастерът пристига в България за втори път, за да проведе семинар по Пренареждане на Матрицата по покана на председателя на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) – Ирена Рельовска-Бартън, за да проведе Семинар по Пренареждане на Матрицата от 5 до 8 февруари 2016г., в хотел Маринела, София.

Това е втората книга на Карл Досън, преведена на български след „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“, която той успешно представи пред българската публика през 2014-та година.

„Промени убежденията си, промени живота си'' разкрива как ефективно да се приложи ТЕС и Пренареждане на Матрицата за преодоляване на тревожността, скръбта, фобиите и болката, за по-съзнателно родителство и изграждане на връзка със самия себе си. Този метод от енергийната психология е инструмент, който помага да се изследват собствените коренни убеждения и да се променят мисловните модели.

Методът MATRIX REIMPRINTING
Пренареждане на Матрицата е терапевтична техника от енергийната психология, базирана на Техниките за емоционална свобода (ТЕС или Emotional Freedom Techniques EFT). Тя е разработена през 2008 г от Карл Досън, един от 29 мастъри на ТЕС в цял свят. Представлява форма на водена от терапевта медитацияс прилагане на ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до осъзнаване и дълбоки прозрения за индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Методът Пренареждане на Матрицата представлява по-нататъшното развитие на ТЕС (Техники за емоционална свобода) чрез включването на последните постижения в областта на новата биология, квантовата физика и духовната психология.

Според квантовата физика всички ние сме свързани чрез общо енергийно поле, известно още като матрицата. Нашите най-големи изпитания и запомнящи се преживявания в живота се съхраняват като картини в матрицата под формата на холограми от енергийно съзнание. С помощта на пренареждането на матрицата можем да взаимодействаме с тези холограми, за да променим картините от нашето минало и да ги заместим с по-подходящи за нас. Това се отразява благоприятно върху нашето здраве, щастие и благополучие в настоящия момент.

Всеки може самостоятелно да усвои техниката и по този начин да реши редица свои здравословни и емоционални проблеми, като негативни нагласи, фобии и травми, зависимости и пристрастявания, алергии, проблеми в отношенията и много други.

Мастър Карл Досън

Създателят на Пренареждане на Матрицата (Matrix Reimprinting) Карл Досън е почетен председател на Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП).Той е и е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС. Карл Досън е обучил няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в над 20 държави от Европа, Америка, Азия и Австралия. Изнася лекции и популяризира ТЕС и ПМ на международни форуми по света в областта на здравето и себеразвитието редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

Ирена Рельовска-Бартън

Ирена Рельовска-Бартън е преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата(Великобритания), член е на Международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател и Управител на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. Видеоклиповете й с ТЕС в интернет са гледани десетки хиляди пъти.

Сподели в: