Карло Пиниатели и Дзеня пристигат у нас за „Sofia Fashion Days”

На 9, 10 и 11 септември, в София ще се проведе първото издание на Sofia Fashion Days. Специално за модното събитие, в парка с фонтаните пред НДК ще се изгради най-дългия подиум в България. Мащабният проект се осъществява с подкрепата на Столична община.

В три поредни дни, над 60 известни български и чужди модни дизайнери, представители на луксозни и модни марки облекла, обувки, бижута и аксесоари ще покажат колекциите си  есен-зима 2010, а някои марки типично по световните стандарти и проплет лято 2011 г.

Вече е готова предварителната програма:
9 септември’10 – Чужди дизайнери и марки – спортно елегантни колекции мъже и жени и деца, аксесоари, козметика, обувки,
10 септември’10 – Български дизайнери и модни къщи , бюти салони, SPA центрове; закриване с топ  бг. марка
11 септември’10 – Гала вечер Прета-а-порте и официални облекла и бижута. Официален коктейл за закриване на събитието.

Организатори на събитието са известната американска модна журналистка и ПР Raluca Pitulan, която е и собственичка на RalucasvisionLLC и италианския топ ПР Tiziano Barlotta, продуцент на две от най-гледаните шоу програми „Макао” и „Не е рай”. Създател на ВИП-салоните на Ферари Челинджър и един от главните организатори на изложението в Монако. 

Carlo Pignatelli и Zegna  вече потвърдиха своето присъствие и специално ще уважат модното начинание в България. Очаква се до края на месеца да потвърдят присъствие и други световно известните дизайнери.

Продажбата на куверти, ще започне в средата на следващия месец, като ще бъде обявено допълнително, как и от къде може да се закупят.

Сподели в: