Карибски ритми у нас с Изалин Калистър

Горещи ритми и много настроение очакват посетителите на концерта на Изалин Калистър в зала “България” на 28 март 2008. За първи път карибската дива, наричана от критиката – Кралица Изалин, ще пее и танцува за българските любители на латино и афро ритмите.

Изалин Калистър е истински представител на карибската култура. Тя притежава всичко онова, което човек очаква да види от тази екзотична част на света – кадифен глас, излъчващ сила и топлота, матова кожа, грациозност и нежност. Изалин завладява публиката с непознатия си стил, смесвайки игривите и пулсиращи звуци на популярните в Африка и Карибите латино ритми – калипсо, сока и меренге с умерена доза евро-поп звучене. Тя има изключителната дарба да остане вярна на своите корени и едновременно да звучи модерно. Нейната темпераментна музика звучи ту чувствено и лирично, ту палаво и закачливо и омайва слушателите навсякъде по света. Албумите й се издават в 40 страни от най-големите звукозаписни компании. Песните й са като наелектризиращ коктейл, като гореща вълна. Сред музикантите от нейния бенд е артистичната и грациозна тъмнокожа Джованка Остияна – певица, актриса и модел.

Българските зрители ще се очароват от емоционалните им ритми, от експресивните танци. Те ще изживеят радостта да пеят с Изалин “Kanta Helele” и ще запазят красотата от това изживяване завинаги в сърцата си. “Kanta Helele” е името на последния й албум. За него тя казва: “Kanta Helele” е израз на любовта ми към живота, на оптимистичната ми природа и на голямата ми любов. Там са всички онези меланхолични, мелодични и ритмични мелодии, идващи от горещата ми родина, от самото ми сърце.

Билети се продават на касата в зала “България” и мрежите на Тикетстрийм и Ивентим. Повече информация може да намерите в официалния сайт за концерта www.izaline.bgsoundstage.com

Сподели в: