Камелия Тодорова с нов сингъл „В едно”

Новата песен на примата на българския джаз Камелия Тодорова излезе в два варианта – на български и на английски език. За първи път тя представи “As One” на концерта си през март, който бе заснет и предстои да излезе на DVD. Написана от дъщеря й Рейчъл Роу, песента е посветена на присъединяването на България към Европейския съюз.

Няколко месеца по-късно Камелия Тодорова направи нов аранжимент на музиката заедно с Ясен Велчев и записа песента и на български език. В този формат излиза и сингълът.

Българският текст е написан поотделно от Рейчъл Роу, Камелия Тодорова и Росен Димитров, а след това обединен в песента, която от 26 ноември ще звучи ексклузивно в ефира на Джаз ФМ радио. Беквокалите са на триото “Кемлетс” и Ясен Зердев, а музикантите са: Ясен Велчев – клавишни, Венко Поромански – ударни, Ивайло Звездомиров – бас китара; специален гост китари е Миро Иванов.

“Ако искаш мен, ако дишаш с мен, ако чувстваш мен – просто чуй ме”. С тези думи Камелия Тодорова представи новата си песен за слушателите на Джаз ФМ радио.

Сподели в: