Камелия Тодорова посвети видеоклип на УНИЦЕФ

Камелия Тодорова подари видеоклипа към най-новия си хит “В едно / As One” на УНИЦЕФ в подкрепа на правата на децата. Той е заснет в Перник и в Лондон, а в него има и кадри, предоставени на певицата от архива на УНИЦЕФ.

“Единственият начин да се обединим в едно – е да отдадем една част от себе си за каузата, за поколенията, които се изграждат, за бъдещето им и за това, което ни очаква. Смятам, че песента не е точно патриотично стихотворение, което може да бъде, да кажем, партиен химн. Има душа в тази песен и тя въздейства на хората. Трябва ни оптимизъм и да мислим обединено”,  каза пред журналисти Камелия Тодорова по време на представянето на видеоклипа у нас.

В проекти на УНИЦЕФ по света през годините са участвали много световни знаменитости. Например през 1979 г. АВВА подаряват хита си “Чикитата” на децата от цял свят. Същото направиха Род Стюарт, Би Джийс, Оливия Нютън – Джон и др.

Конвенцията на ООН за правата на детето обединява единомислието на над 190 държави по света. Точно преди 19 години световните лидери създадоха този глобален договор за признаване и закрила на правата на детето в целия свят.

Сподели в: