"Камбанка и феята пират" – по кината на 3D

На 2 май по кината тръгва "Камбанка и феята пират" – новият филма на Дисни – анимационно приключение в 3D.

Озвучаващи актьори на български: Марина Димитрова – Камбанка, Иван Петров – Капитан Хук, Деян Ангелова – Терънс, Елизабет Радева – Фея Мери, Здрава Каменова – Сребърна мъгла, Лина Шишкова – Иридеса, Соня Костадинова – Розета, Златина Тасева – Вивета, Живко Джуранов – Бобъл, Росен Русев – Дрън, Милица Гладнишка – Лирия, Стефан Сърчаджиев – Фея Гари, Таня Михайлова – Виола.

Оригинални гласове:Мае Уитман, Кристина Хендрикс, Том Хидълстън, Луси Лиу, Равен – Симоне, Меган Хили, Анджелика Хюстън
Режисьор: Пеги Холмс    
Продуцент: Дженифър Меги-Кук

В „Камбанка и феята пират“ своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Когато нейните щури идеи я въвличат в неприятности, тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които я правят свой капитан. Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.

С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите. Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, а изпълнителен продуцент е Джон Ласитър.  

Сподели в: