Как да управляваме капитала си при спортни залози

Winbet е най-известният сайт за спортни залози и, ако сте решили, че искате да пробвате късмета си в подобен вид залагания, това е точното място. Тук можете да намерите богат избор залози на мочове, но и широка гама казино игри, които са също толкова популярни и могат да ви харесат, като начин за разтоварване на напрежението и приятно прекарване на свободното време. Може би обаче вече сте напред с материала и имате известен опит в спортните залози, както и можете да се похвалите с някои по-големи печалби. Тогава със сигурност трябва да прочетете следващите редове, в които ще се опитаме да ви научим ка к правилно да управлявате капитала си.

Всъщност онлайн залозите са един вид инвестиция, която е рискова и вие трябва да осъзнаете това преди да се решите да играете. И за да не останете разочаровани след това, всеки един от вас трябва да си направи точен план, който да следва, защото, само ако имате ясни цели и план как да ги постигнете, ще можете да разчитате на печалба, при това в дългосрочен план.

И ако продължанате да четете и вече твърдо сте решили, че искате да опитате тази тръпка на онлайн залозите, то задачата как да определяте вашия капитал е вече малко по-сложна. Важно е всеки играч да може трезво да определи своите финансови възможности, евентуалния риск и разбира се да знае правилата на играта, в която ще залага. Вие трябва ясно и точно да осъзнавате, колко точно можете да си позволите да загубите, защото дори да сте опитен играч, винаги има шанс за неуспех и това не трябва да ви доведе до фалит.

Следващият етап е определянето на процента на банката, или капитала, който можете да залагате при играта си. Докато по-опитните играчи могат да си позволят и по-агресивна тактика и да залагат до 5% от капитала си, то новобранците е добре да не прекаляват и залозите им да не надвишават сумата от 1-2 % максимум. Така вие ще можете да правите повече онлайн залози и да се научите по-бързо как да анализирате спортните събития, както и да си изберете ваша собствена тактика при игрите. Ако започнете да се чувствате като в свои води и печалбите ви се увеличават, тогава можете постепенно да увеличите процента на онлайн залозите си, спрямо общия капитал, но никога не надвишавайте 5%, тъй като така рискът става прекалено голям.

Другата стъпка е да си определите и броя на залагания, които ще правите на ден или за една седмица, както и да се спрете на стратегията, към която ще се придържате при тях. Трябва винаги да помните, че никога няма 100% гаранция за печалба, защото дори и най-добрите отбори губят, или както беше казал някой – „топка е и се върти“. Никога не бива да залагате всичките си пари само на едно единствено събитие, тъй като ако искате да печелите наистина добре от онлайн залозите е важно да можете да разбирате трезво, че така рискът да изгубите капитала си е прекалено голям и разбира се неоправдан.

И в заключение ще добавим това, че ако сте от играчите които вече успяват да познаят около 52-54% от резултатите в спортните събития и заедно с това залагате не повече от 3 % от банката ви, то тогава печалбите са ви гарантирани. Ако обаче залагате необмислено, разчитайки на късмета си, ии на съня от снощи, който вещае печалба, то тогава дори и да сте от най-добрите, много скоро ще фалирате и ще загубите вашия капитал! Спортните залози могат да се превърнат в дългосрочен източник на печалба, ако спазвате някои елементарни правила, но и могат бързо да ви оставят на нулата, ако сте прекалено импулсивни и решите, че няма да се съобразявате с нищо, защото днес е късметлийския ви ден.

Сподели в: