Как да си изберем дамски дънки

Знаете ли, че в началото на съществуването си, дънковият плат се е използвал само за работно облекло? Благодарение на здравината си, той бил най-подходящ, но днес нещата съвсем не стоят така. Дамските дънки са универсално решение за всеки повод. Съчетайте ги с риза и съберете погледите в офиса, сложете тениска и маратонки и се насладете на перфектната разходка в парка. Тенденциите се променят постоянно, но най-важно е да изберете модел, с който да се чувствате комфортно. Само тогава ще изглеждате красиви и уверени.

Как да си изберем правилните дамски дънки

Pause Jeans предоставя на своите клиенти голямо разнообразие от видове. Онлайн пазаруването винаги е било бързо и лесно и всяка от вас, поне веднъж, трябва да пробва, за да се увери в това. Всяка женска фигура има нужда от различен модел, за да изглежда добре. Сред най-универсалните и най-често избираните са:

  • Висока талия – основната им цел е прикриване на недостатъците около коремчето. Подходящи са за всяка дама, като често се срещат и модели за бременни;
  • Скъсани – те никога не излизат от мода. Съчетанието им в спортен стил определено ще ви помогне да съберете погледите – и то, не само на мъжете;
  • Еластични – подходящи са за всяко тяло, тъй като прилепват по краката и приемат вашите извивки. Универсален модел, който задължително трябва да присъства във всеки дамски гардероб.

Какво можем да направим със старите

Вдъхнете нов живот на дамските дънки, само с няколко лесни стъпки. Направете си перфектни къси панталонки с помощта на ножица, игла и конец. Наслаждавайте се на любимия си чифт още дълго време. За по-креативните сред вас предлагаме по-нестандартни предложения. От дънките си направете портмоне, чанта, облекло за столове или книги. Оставяме всичко на вашето въображение. Рециклирайки старият чифт дънкови панталони, освен, че ще се сдобиете и с ново “бижу” в гардероба си, ще помогнете и за опазването на природата. Ако не сред най-креативните личности, просто подарете дънките на някой, който би ги носил отново.

Кои са модерни през 2020

Време е да захвърлите ниската талия и да заложите на високата, която ще предпази кръста ви и ще опише най-добрите извивки на вашето тяло. Моделите в черно и бяло са класика, с която трябва задължително да запълните гардероба. Изберете модел от гореизброените и изглеждайте ослепително. Съчетайте дамските дънки в спортно-елегантен стил и заблестете, без значение от мястото и повода. Цените на моделите са изключително атрактивни и в пълно съответствие с качеството, за да може всяка дама да открие това, което ще и помогне да бъде неустоима.

Сподели в: