„Как да преодоляваме тревогата и стреса“ – Дейл Карнеги

Очаквайте от 21 януари 2013 г. нова серия практични съвети от гуруто на личностното развитие – американския лектор и писател Дейл Карнеги!

„Как да преодоляваме тревогата и стреса“ (превод: Деян Кючуков, 152 стр., цена 12 лв.) ни припомня, че щастието не се измерва с количеството на нашите притежания, а с всичко онова, което сме извлекли от срещите в живота си. Никой проблем, твърдят авторите, не е бил преодолян посредством нерешителност и притеснение. Затова следва да се изправим лице в лице с трудностите и да насочим яловата, деструктивна енергия на тревогата към конкретни стъпки за справяне с тях.

Дейл Карнеги и неговите завети се превърнаха в институция. Едва ли има личност, чийто принос в деликатната, необятна сфера на междуличностните отношения и развитието на човешкия потенциал да е така неоспорим. Зад марката Дейл Карнеги & Associates стоят внушителните 30 милиона продадени екземпляри. Бестселъри като: „Как да обогатим живота си“, „Общуването като път към успеха“, „Как да градим пълноценни отношения“, помагат на милиони хора по света да добият самоувереност и да се реализират пълноценно във всички области на живота.

Сподели в: