Как да открием и задържим любовта

Повече от триста души присъстваха на лекцията „Аз избирам любовта“ на Наталия Кобилкина, която се проведе в сряда вечер, 27 април, в уютната и стилна обстановка на балната зала на хотел Radisson Blu. Семинарът е вдъхновен от новата книга на Наталия със същото заглавие и “ събира най-доброто от интензивната ѝ практика в областта на сексуалното общуване и личностното развитие, обединявайки практични напътствия, психологически похвати и техники от НЛП.

Гостите получиха ценни съвети как не само да открият, но и да привлекат и задържат подходящия партньор. Наталия сподели личен и професионален опит за лошите практики, които водят до провала на една връзка. Лекцията продължи с демонстрация на упражнения, които да помогнат на всички, твърдо решени да изберат любовта да отключат своя път към нея.

„В основата на всичко стои любовта. Любов към себе си. Любов към другия пол. Любов към близките. Любов към това, което правиш. Само това, което наистина правиш с любов, разцъфтява. Там, където няма любов, няма и успех. Тази книга ще ви научи как да отключите енергията на любовта и да живеете чрез нея“ вярва Наталия.

„Аз избирам любовта“ вече е в книжарниците. В нея ще откриете 69 съвета, разделени в четири тематично обособени части с упражнения, и две специални приложения, които ще ви помогнат да преоткриете отношенията със своите родители, да преодолеете страховете от провал и отхвърляне, да програмирате съзнанието си на вълните на любовта и да заживеете по-щастливо и пълноценно. Новата книга на Наталия е логично продължение на бестселърите „69 съвета за секс“ и „69 съвета за щастливи отношения“. Обединявайки практични съвети за запознанства с ефективни психологически практики, това е книга за многото лица на любовта.

Наталия Кобилкина разкри и следващия си проект. По покана на нейната академия „Щастлива жена“ в България пристига бестселъровата авторка на „Изворът на женската сила“ Лариса Ренар. На 11 юни в НДК двете ще научат българските жени как да управляват своята сила и енергия.

След края на събитието Наталия отдели време за снимки и раздаване на автографи, което продължи повече от час.

Сподели в: