Кайли не е отменила турнето си

По повод появилите се информации в британската преса, а оттам и по целия свят за отмяната на турнето на Кайли следващата година поради докторска забрана, поп дивата и нейният мениджмънт направиха следното опровержение:

„Искаме да поясним, че информацията в дописката от днешното издание на „Дейли Мейл”, че Кайли е отменила предстоящото турне поради докторска забрана, е абсолютно невярна.

Кайли е заявявала многократно, че обича да изнася концерти и че в скоро време се надява да има турне. Засега обаче няма никакви потвърдени дати. Когато има точни дати, те ще бъдат обявени по обичайния начин.

Появилите се дописки, че Кайли е отменила турнето си са неверни, най-малко поради простата причина, че все още няма потвърдени дати за него.

Кайли не е получавала предупреждение от лекарите си, че турнето „може сериозно да навреди на здравето й”. Самата тя няма нищо общо с публикуваните „нейни цитати” в пресата и турнето е част от бъдещите й планове. Здравословното й състояние е добро и в момента се е отдала напълно на промотирането на новия сингъл и албум „X”, който излиза на 26 ноември.”

Дописките за отмяна на тура поради здравословни причини уронват нейния престиж, смятат от мениджмънта на звездата.

Сподели в: