Кайли издава десети студиен албум X““

Чакането свърши! Днес, 26 ноември, Kylie издава ‘X’,  първият си студиен албум от четири години насам. Премиерата на ‘X’ беше предшествена от съвсем новия сингъл ‘2 Hearts’, който излезе на 12 този месец. Лондонският вестник The Sun веднага нарече парчето “абсолютен номер 1”.

В албума, който е 10-ти за Кайли, има 13 нови песни, записани в Лондон, Стокхолм и Ибиза. ‘X’ е първият студиен албум на Кайли след ‘Body Language’ от ноември 2003 и включва съвсем нов материал за първи път след компилацията с най-големите й хитове от 2004 ‘Ultimate Kylie’.
Месеци наред феновете говореха за този албум като за албума с още неизвестно име или ‘X’, така че загалавието се наложи от само себе си.
Освен премиерата на новия албум ‘X’, Кайли участва в съвсем нов документален филм – ‘White Diamond’, който тя прави заедно с криейтив директора Уилиям Бейкър. White Diamond дава на феновете уникалния шанс да видят триумфалното завръщане на Кайли на световната сцена с турнето от 2006 Showgirl Homecoming Tour. Филмът показва Кайли както никога досега – с кадри от бекстейджа, доста лични моменти и интервюта, в които звездата говори за чувствата, страховете и вдъхновенията си от това, че тя и екипът й са на път с това турне първо в Австралия и след това в Обединеното кралство.

Филмът вече беше показан премиерно в кината и е планирано да излезе на DVD през декември.  DVD-то ще включва 2 диска, като на втория ще има лайв от турнето Showgirl, записан в Мелбърн, Астралия през декември 2006.

Траклист:
2 Hearts
Like A Drug
In My Arms
Speakerphone
Sensitized
Heart Beat Rock
The One
No More Rain
All I See
Stars
Wow
Nu-di-ty
Cosmic

Сподели в: