И група Мастило в подкрепа на И аз мога

Каузата на Chervilo в подкрепа на фондация И Аз МОГА за децата с множествени увреждания е една от всички, широко ангажиращи общественото мнение напоследък. И понеже до този момент се оказва успешна, следващите които ще се разпишат като подали ръка, са група Мастило. На 30 – ти април, четвъртък, в 23:30 ч., музикантите ще отидат на необичайно за тях място – клуб Chervilo, където обещаха искрено да забавляват публиката, застанала зад инициативата. Ще можем да си припомним песните „Моите кафеви очи”, “Не се съмнявай с мен”, „В двореца съм сама”, „Идвам”, както и много други хитове на Мастило. За музиката преди и след концерта ще се погрижат и DJ-те на Chervilo –Doncho и Steven.

Отново всички приходи от входа ще бъдат дарени на фондацията и разпределени на нуждаещите се. Chervilo и група Мастило ще ви заговорят с езика на музиката, в която всички заедно можем да извличаме полза от забавленията, говорим на език и се движим според правилата на човешкото.

Почитателите на бандата и всички дошли да подкрепят благородната кауза, ще могат да си закупят аксесоари I Can Too – тениски, шалове, туники, гривни, чанти, значки: www.icantoo.eu / Gift Guide

Сподели в: