Ищар ще раздава награди по случай Деня на детето

Ищар Алабина ще бъде специален гост на откриването на спортно-развлекателен комплекс restART , което ще се състои на международния Ден на детето 1 юни от 17 часа.

Поканени на празника са и малки и големи – всички, които носят детския дух в себе си и искат да се забавляват истински и без ограничения. Входът ще бъде свободен за посетителите.

По време на 5-часовата програма Бианка от Междинна станция, Врабчетата и най-забавните аниматори на София ще се погрижат за празничното настроение на малчуганите,  Бате Ненчо от „Комиците“ ще покаже ефектни фокуси, а специалната гостенка Ищар Алабина ще раздаде много подаръци на най-заслужилите.

Кулминацията на празника ще бъде голямата томбола, от която лично Ищар Алабина ще изтегли имената на десетима щастливци, които ще спечелят VIP Meet & Greet пас с певицата.

Освен че ще получат възможността да гледат безплатно концерта на Ищар Алабина на 5 юни от 18.30 ч.,  те ще получат поименни автографи и възможността да се снимат с нея за спомен.

Ищар Алабина ще изнесе в София още един концерт същата вечер от 21 часа в рамките на голямото й юнско турне у нас.  То ще стартира във Варна на 3 юни в Летния театър, ще продължи в Бургас на 4 юни в Летния театър и след двете шоута в столицата ще завърши в Античния театър на Пловдив на 6 юни.

Вижте още:
Ищар Алабина ще изнесе втори концерт в София през юни
Ищар Алабина ще пее и в Бургас

Сподели в: