Ищар ще запише парче по текст на български деца

Две малки момичета не се поколебаха да предложат свой текст за песен на уърлд мюзик кралицата Ищар Алабина броени часове след концерта й в събота в ресторантски комплекс Te Quiero (бул. България 56А), където се състоя официалното й афтър парти.

Това бе една от ревниво пазените изненади от екипа на испанския ресторант, който поощрил ученичките Селин и Ивана смело да подарят текста си на израелската красавица, която включи в последния си албум „7“ прекрасната българска песен „Облаче ле бяло“.

Според очевидци, след внимателен превод от български на английски Ищар била впечатлена от лиричния текст на момичетата и вече имала идея за звученето, което щяло да бъде с автентичен български аранжимент. Певицата изрази желание да го включи още в следващата си студийна творба.

Известна с любовта си към нашата култура, Ищар с охота пийнала от специалната селекция българско бяло вино, поднесено й от професионалния екип на Te Quiero. Красавицата с явна наслада похапнала и от богатите плата испански морски дарове, известен специалитет на „Те Quiero”, лидер в испанската кухня у нас. Блондинката с любопитство пробвала и няколко вида иберийски риби и със задоволство отбелязала, че въпреки че обожава България, е щастлива автентичният испански вкус за миг да я пренесе мислено в любимите й каталунски ресторанти.

„Пътувала съм навсякъде по света, но никъде другаде не съм яла по-вкусно приготвен морски език“, сподели впечатлена Ищар.

Не за последен път Ищар си тръгна от България с усмивка и подаръци домашно вино и бяло сирене, както и с увереността, че съвсем скоро отново ще се завърне на наша земя.

Сподели в: